Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Actuele subsidies voor welzijn op het werk

Onze experten volgen de subsidiemaatregelen voor meer welzijn op het werk nauwgezet op en houden dit overzicht up-to-date.

Werkbaarheidscheque

De werkbaarheidscheque en de verhoging van de kmo-portefeuille zijn tijdelijke maatregelen waardoor uw onderneming financiële steun kan krijgen in het kader van werkbaar werk. De Vlaamse Regering heeft nu recent (20/12/19) beslist beide maatregelen te verlengen in 2020.

Via de werkbaarheidscheque kunnen ondernemingen een werkbaarheidsscan aankopen en/of begeleiding inkopen met als doel de werkbaarheid in de organisatie in kaart te brengen, een actieplan op te stellen en/of veranderingen in werkbaarheid op te volgen. Voor ondersteuning bij het uitvoeren van acties kunnen ondernemingen terecht bij bestaande kanalen (KMO-Portefeuille, ESF oproepen).

Verhoging KMO-portefeuille

Voor bedrijven die hun plafond binnen de KMO-Portefeuille bereikt hebben, zijn middelen vrijgemaakt voor een verhoging met maximaal 5.000 euro voor acties rond werkbaar werk. Met deze verhoging kunnen KMO’s een premie krijgen voor het aankopen van advies of opleiding

Meer info?

Voor meer informatie omtrent bovenstaande maatregelen kan u terecht op de website van het Vlaams Departement.

ESF Vlaanderen organiseert een infosessie rond opleidingen '21ste eeuwse vaardigheden in ondernemingen'

Hoe medewerkers klaarstomen voor de arbeidsmarkt van morgen?

Kom naar de infosessie op 20 januari 2020 om 14u in het VAC Gent. Ontdek meer info.

 

Dit subsidie-overzicht werd laatst bijgewerkt op 2 januari 2020. 

Vragen over subsidies voor meer welzijn?

Contacteer ons voor een verkennend gesprek. We denken graag al mee over uw uitdaging en helpen u inschatten of uw welzijnstraject in aanmerking komt voor subsidies.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques