Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Actuele subsidies voor welzijn op het werk

Onze experten volgen de subsidiemaatregelen voor meer welzijn op het werk nauwgezet op en houden dit overzicht up-to-date.

ESF – Werkbaar Werk – Anders Organiseren

Met deze oproep wil ESF het werkbaar werk in Vlaanderen verbeteren door organisaties te stimuleren om arbeid op een andere manier te organiseren. Het doel? Jobs waarin medewerkers inspraak hebben in de planning, kunnen bijleren, mogen meedenken en hun aandeel duidelijk herkennen. Kortom, jobs waarin ze het beste van zichzelf geven.

  • Voor wie? Profit- en non-profitorganisaties uit het Vlaams gewest met rechtspersoonlijkheid en minstens 20 medewerkers. U heeft reeds basisstappen gezet in uw HR-beleid en werkten al een visie en missie uit.
  • Bedrag subsidies? Maximaal 80.000 euro per project
  • Wanneer? Goedgekeurde projecten gaan van start op 1 februari 2019.
  • Meer info op de site van ESF Vlaanderen

ESF – Werkbaar Werk – Duurzaam loopbaanbeleid

ESF wil met deze oproep de werkbaarheid van Vlaamse jobs verbeteren door een duurzaam loopbaanbeleid op organisatieniveau te introduceren. Dit zorgt voor zinvolle, werkbare loopbanen voor medewerkers en waarborgt de continuïteit van een organisatie: een win-win voor beiden dus. Het doel? Een zo hoog mogelijke werkzaamheidsgraad.

  • Voor wie? Profit- en non-profitorganisaties met rechtspersoonlijkheid en vakbonden uit het Vlaams gewest. U moet nog geen stappen gezet hebben richting een duurzaam loopbaanbeleid.
  • Bedrag subsidies? Maximaal 80.000 euro per project
  • Wanneer? Goedgekeurde projecten gaan van start op 1 februari 2019.
  • Meer info op de site van ESF Vlaanderen

Dit subsidie-overzicht werd laatst bijgewerkt op 1 september 2018. 

Vragen over subsidies voor meer welzijn?

Contacteer ons voor een verkennend gesprek. We denken graag al mee over uw uitdaging en helpt u inschatten of uw welzijnstraject in aanmerking komt voor subsidies

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques