Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/zelfzorg%20fade-01.png

Online inspiratiemoment 'de-connectie'

Digistress of digitale stress? Leeft dit ook binnen jouw organisatie? Onze hypergeconnecteerde maatschappij vraagt veel van je medewerkers. De 'always-on(line) cultuur in combinatie met een nieuwsgierig onverzadigd brein maakt 
de-connecteren niet evident.

De Arbeidsdeal vermeldt 'recht op de-connectie'. Maar wat houdt dit precies in? Hoe kan jij je medewerkers helpen te 
de-connecteren? Wij kunnen je inspireren!

Kom naar ons online inspiratie-moment over 
'de-connectie' op 22 juni van 12u15 tot 13u!

Inspiratiemoment 'de-connectie'

Wat mag je verwachten?

 • Korte zoom op de Arbeidsdeal
 • Wat betekent recht op 'de-connectie'?
 • Wat zijn de gevolgen & risico's?
 • Maak kennis met onze boost sessies

Interesse?

Aarzel niet en schrijf je hiernaast in!
We bezorgen je na inschrijving een Teams-link.

0

Kom online proeven op 22 juni

Online inspiratiemoment van 12u15 tot 13u

0
50-50
midden

De-connecteren is noodzakelijk

Stel jij je af en toe de vraag hoe je je medewerkers kan inspireren om regelmatig even te de-connecteren? Waarom is de-connectie zo belangrijk? En hoe doe je dit dan precies? 

Bij Skill BuilderS ontwikkelden we een aantal inspirerende boost sessies. Tijdens het online inspiratiemoment zoomen we kort in op deze sessies die jouw medewerkers zeker weten te smaken!

 • Digital detox: we reiken tips en adviezen aan over hoe je terug grip kan krijgen op je digitale leven en hoe je je laptop en smartphone met een gerust hart aan de kant kan leggen, zodat jij weer ruimte krijgt om te ontspannen na het werk. Na de boost sessie vertrek je met een concreet actieplan zodat je onmiddellijk aan de slag kan om jouw leven digitaal te detoxen!
   
 • Work-life balance: je gaat praktisch aan de slag met jouw persoonlijke puzzel. We helpen je aan de hand van simpele strategieën terug meer grip te krijgen op je tijd en wat je echt belangrijk vindt in het leven. 
   
 • Focus management: je gaat aan de slag met oefeningen om je focusspier te versterken. Je leert wat er nodig is om gefocust te kunnen werken, maar ook hoe je je focus weer kan loslaten en rust kan vinden wanneer het werk erop zit. Met een actieplan in de hand kan je onmiddellijk na de sessie de tips in de praktijk brengen!
0

Laat je inspireren

Versterk het engagement, het werk(plek)geluk en de resultaten in je bedrijf.

Ontdek onze inspirerende boost sessies!

0
0
50-50
midden

Onze experten

Tijdens de online infosessie zullen Gina De Bondt & Jermain Stronk je meer info geven over de arbeidsdeal en het recht op 'de-connectie'. Wat is het? Wat zijn de gevolgen en risico's. Ook onze inspirerende boost sessies worden kort voorgesteld. 

0
Gina De Bondt & Jermain Stronk

Voor wie?

 • HR Directors, HR Managers en HR Business Partners
 • Preventie-adviseurs
 • Welzijnscoördinatoren
 • ...

Kortom, zoek je concrete handvaten om welzijn en werkgeluk hoog op de agenda in je organisatie te plaatsen en effectief bij te dragen tot een beter, gezond stressmanagement in het dagdagelijks leven van je medewerkers? Schrijf je dan zeker in op het online inspiratiemoment rond 'de-connectie'! 

 

0
0

Nog vragen? Meer info?

Heb je vragen vóór of na het inspiratie-moment? Wil je graag nog verdere toelichting? Gina helpt jou graag verder.

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Inzicht

Yoga, meditatie, start-to-run, een gezond voedingspatroon, op tijd gaan slapen… Het lijstje aan goede voornemens van onze coach Kimberly Maenhoudt lijkt wel eindeloos. Ze zocht in het verleden naar activiteiten om haar stress onder controle te houden, meer balans te ervaren, meer energie te voelen. Was het zo moeilijk? Of miste ze iets belangrijks om tot resultaat te komen? Lees en ontdek haar weg naar zelfzorg en een gezonde balans.

Deconnecteren natuur

De-connectie

Inzicht

Ben jij vastgekluisterd aan je smartphone? Ook 's avonds wanneer je je voorneemt om even te de-connecteren en bij te tanken voor de volgende dag? Het is tegenwoordig geen evidentie om even offline te gaan in dit, steeds veranderende, digitale tijdperk. Lees en ontdek hoe ook onze coach Sanne Branders af en toe worstelt met het tijdig uitzetten van haar smartphone.  

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor