Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg
Oplossing

Wellbeing: energie, veerkracht en werk(plek)geluk

Absenteïsme, stress, vitaliteit, flexibel werken, een mix van generaties enz.: hoe bouw je in de huidige uitdagende veranderende wereld mentale en fysieke veerkracht op?

Klinken één of meer van deze uitdagingen herkenbaar?

  • Hoe hou je het energiepeil van je medewerkers hoog?
  • Waar liggen de energiegevers en de -vreters?
  • Hoe krijgen we die in balans?
  • Hoe creëren we breinvriendelijke en stimulerende werkomgevingen?
  • Hoe streven we duurzaam werkgeluk na? 
  • ​​​​​​Hoe ontwikkelen we een gezonde feedbackcultuur?

Een hoge mentale veerkracht en energie zorgen voor productieve en geëngageerde medewerkers die zich elke dag opnieuw met “goesting” inzetten en zo werk(plek)geluk ervaren.

Welzijn: waaier van topics

Na een analyse van je uitdagingen en toekomstbeeld stellen we een programma op maat voor waarbij we putten uit workshops, 'boost'-sessies, wake-up calls alsook individuele ondersteuning van medewerkers. 

0

Stappen naar een welzijnscultuur

 Bij elk maattraject hanteren we een dubbele focus:

  1. Je leidinggevenden krijgen inzichten en skills om het werkgeluk binnen je bedrijf te versterken en gepast te reageren als dat in het gedrang komt.
  2. Je medewerkers krijgen inzichten en skills om hun valkuilen te (h)erkennen, er realistisch mee te leren omgaan en zo hun eigen welzijn te versterken.

Zo begeleiden we je naar een welzijnscultuur waarbij de zorg voor je medewerkers blijvend deel uitmaakt van het DNA van de organisatie.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Het taboe van stress ...

Het taboe van stress

Inzicht

Stress... we hebben het allemaal en toch vinden we het vaak heel moeilijk om erover te praten, laat staan er iets aan te doen. In een bevraging op LinkedIn ging Anouk Smets, coach the coach bij Skill BuilderS, op zoek naar wie mensen in vertrouwen nemen wanneer ze stressklachten ervaren. Bij wie kunnen ze terecht met hun gedachten en gevoelens wanneer het niet zo goed gaat?

Is verandering zo moeilijk?

Is gedragsverandering moeilijk?

Inzicht

Hoe komen we los van ons oude (niet gewenste) gedrag én hoe kunnen we plaatsmaken voor nieuw gewenst gedrag? Wat maakt gedragsverandering zo moeilijk? Kathy Van Deun, trainer, coach en gedragsveranderaar, licht in onderstaand inzichtsartikel toe dat veranderen een leerproces is, met vallen en opstaan.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor