Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Fade%20banner.png
Oplossing

Wellbeing: energie, veerkracht en werk(plek)geluk

Absenteïsme, stress, vitaliteit, flexibel werken, een mix van generaties enz.: hoe bouw je in de huidige uitdagende veranderende wereld mentale en fysieke veerkracht op?

Klinken één of meer van deze uitdagingen herkenbaar?

  • Hoe hou je het energiepeil van je medewerkers hoog?
  • Waar liggen de energiegevers en de -vreters?
  • Hoe krijgen we die in balans?
  • Hoe creëren we breinvriendelijke en stimulerende werkomgevingen?
  • Hoe streven we duurzaam werkgeluk na? 
  • ​​​​​​Hoe ontwikkelen we een gezonde feedbackcultuur?

Een hoge mentale veerkracht en energie zorgen voor productieve en geëngageerde medewerkers die zich elke dag opnieuw met “goesting” inzetten en zo werk(plek)geluk ervaren.

Welzijn: waaier van topics

Na een analyse van je uitdagingen en toekomstbeeld stellen we een programma op maat voor waarbij we putten uit workshops, 'boost'-sessies, wake-up calls alsook individuele ondersteuning van medewerkers. 

0

Stappen naar een welzijnscultuur

 Bij elk maattraject hanteren we een dubbele focus:

  1. Je leidinggevenden krijgen inzichten en skills om het werkgeluk binnen je bedrijf te versterken en gepast te reageren als dat in het gedrang komt.
  2. Je medewerkers krijgen inzichten en skills om hun valkuilen te (h)erkennen, er realistisch mee te leren omgaan en zo hun eigen welzijn te versterken.

Zo begeleiden we je naar een welzijnscultuur waarbij de zorg voor je medewerkers blijvend deel uitmaakt van het DNA van de organisatie.

0

De Arbeidsdeal vermeldt 'recht op de-connectie'. 
Maar wat houdt dit precies in? Hoe kan jij je medewerkers helpen te de-connecteren? 
Wij kunnen je inspireren!
Kom naar ons online inspiratiemoment rond 'de-connectie' op 22/6 om 12u15!

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Inzicht

Yoga, meditatie, start-to-run, een gezond voedingspatroon, op tijd gaan slapen… Het lijstje aan goede voornemens van onze coach Kimberly Maenhoudt lijkt wel eindeloos. Ze zocht in het verleden naar activiteiten om haar stress onder controle te houden, meer balans te ervaren, meer energie te voelen. Was het zo moeilijk? Of miste ze iets belangrijks om tot resultaat te komen? Lees en ontdek haar weg naar zelfzorg en een gezonde balans.

Deconnecteren natuur

De-connectie

Inzicht

Ben jij vastgekluisterd aan je smartphone? Ook 's avonds wanneer je je voorneemt om even te de-connecteren en bij te tanken voor de volgende dag? Het is tegenwoordig geen evidentie om even offline te gaan in dit, steeds veranderende, digitale tijdperk. Lees en ontdek hoe ook onze coach Sanne Branders af en toe worstelt met het tijdig uitzetten van haar smartphone.  

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor